The Single Best Strategy To Use For ПарижТези, които ви обясняваха, как трябва да разчитате само на себе си, се обединяваха в работодателски организации, където тайно обсъждаха как да трупат все повече и повече печалби на ваш гръб. Създаваха пропагандни центрове под формата на различи икономически институти и центрове за изследвания на така наречената пазарна икономика, чрез които разпространяваха и насаждаха сред вас своите интереси и оправдаваха и легализираха престъпното си античовешко, и експлоататорско отношение към обществото, към отделния човек, към държавата и нейните ресурси.

– Господин Дянков, от няколко дни в обществото активно се обсъжда вашето решение да спрете бюджетната субсидия за БДЖ, как бихте защитили тази ваша позиция?

Страшна ли е Революцията? Да, страшна е! Затова и политиците са готови на всичко, само и само да не допуснат тя да се състои! Властта е сладка, а привилегиите от упражняването и – огромни. Затова не се учудвайте, че няма политическа сила, няма партия, която да не се е обявила срещу революцията, да не я е заклеймила и отхвърлила. И тука аз говоря за тази революция, която се бори за равенство, братство и солидарност.

Тука доскоро са работили мирни служители на финансовият сектор, а сега те ще останат без работа и без препитание, без средства да изхранват челядта си.

Множество версии около заловените ракети земя-въздух – щели да взривяват Парламента.

– Как виждате бъдещето на България и има ли тя бъдеще въобще?

Страшна ли е революцията? Да страшна е! Особено тогава, когато е назрял момента тя да се състои. Но кога идва този момент – Тогава когато не можете да различите управляващите от мафията. Тогава, когато тези които са призвани да въздават правосъдие извършват престъпления. Тогава, когато законите се прилагат съобразно тежестта на кесията, а не съобразно тежестта на прегрешението. Тогава, когато затворите са пълни с кокошкари, а улиците с мафиоти. Тогава, когато на народа се казва, че не разбира, че не е компетентен, че не знае какво иска и затова само трябва да слуша и да изпълнява. Тогава когато интересите на обществото, са поставени в подчинение на интересите на парите. Тогава когато работодателите четат законите така, както дявола чете евангелието.

н. Дори и у нас напоследък се появиха обезпокоителни признаци за нарастващото значение на социалните мрежи, като окупацията на Орлов мост и продължаващите протести за Морската градина във Варна. Това са признаци, които не бива и няма да пропуснем. Ние няма да позволим да бъдем пометени от някакво зародило се във виртуалния свят движение. Това е недопустимо за едно демократично избрано правителство, недопустимо е въобще за политическата класа и click here демокрацията като цяло. Случи ли се на нас, никой не би бил застрахован, затова очаквам подкрепа за тези наши усилия от целия политически спектър. Говорили сме – ние, политиците, трябва да запазим влиянието си върху масите и сме се обединили около тази цел, а това е именно пътят за постигането й – масирано присъствие в интернет.

Тогава когато , банкерите, монополите и политиците определят едностранно правилата, по които да живеете и по които да функционира обществото. Когато работника е оставен без защита, а работодателите са се обединили в картелни структури защитаващи неприкосновеността на техните печалби. Тогава когато да откраднеш хляб за да нахраниш децата си е престъпление, а да откраднеш милиони е подвиг. Тогава когато тези които сте избрали да ви управляват се възползват от властта за да вземат бонуси, консултантски хонорари и сами си гласуват редица привилегии, недостъпни за обикновеният човек. Тогава, когато накъдето и да се обърнете виждате неправди, неправди и неправди. Тогава когато да говорите за революция, да мислите за революция, да желаете революция е престъпление.

Спомнете си завета, оставен ви от кан Кубрат – заедно сте силни, разединени сте слаби. Спомнете си думите на идеолога на вашето освобождение Васил Левски – че само с вашите задружни усилия можете да бъдете равни с другите европейски народи. Кой от вашите революционери е работил за материална печалба? Кой е търсил изгодата и възможността да експлоатира труда на останалите? Кой от тях е бил воден от лидери, а не от идеи? Само споделянето на общи идеи, на ясни цели, може да породи общ дух и силна воля, необходими за реализирането им. Не търсете лидери, търсете идеи общи за всички вас, полезни за човечеството, утвърждаващи понятието разумен човек.

Видеоклипове лекуват рак – сензационна кампания на БНТ

За равенство във взаимоотношенията, братство в труда и солидарност в моментите на изпитания. Това е истинската цел на революцията, а не онова което лукавите и хитрите се опитват да втълпят на лаиците, че равенство било да се раздели всичко по равно без оглед на способностите и положения труд, че братство било да мислим еднакво, а солидарност да ти отнемат това което ти е нужно за да живееш.

Именно, когато те трябва да се обединяват за да оцелеят и техният страх ги прави озлобени и недоверчиви един към друг, нашата намеса, за да предотвратим обединението им, не е необходима.

Горд съм да обявя пред вас, че ние ще инвестираме огромни средства във развитието на вашата енергетика. Договорихме откриването на най-голямата фабрика в Европа за производство на свещи, която ще се изгради от Дженерал Електрик на ваша територия, а именно в Северозападнала България и ще даде хляб и светлина не само на вас, но и на цяла Европа, а защо не и на Азия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *